Ochrana osobných údajov.

Ochrana osobných údajov

Máme radosť z vašej návštevy našich stránok. Ochranu osobných údajov berieme vážne. Je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobých údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Aké údaje uchovávame?

Počas vašej návštevy našich stránok zaznamenávame IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na našej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s vašími osobnými údajmi.

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, adresa, email.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

Cookies

 
AKO A PREČO TENTO WEB POUŽÍVA COOKIES
 

Technológiu cookies používajú takmer všetky webové stránky. V zmysle právnych predpisov EÚ sú webové stránky používajúce cookies povinné informovať návštevníkov o účele a spôsobe použitia cookies a získať súhlas používateľov týchto webových stránok s ukladaním cookies do pamäte ich koncového zariadenia (napr. na pevný disk počítača). Podľa zákona SR č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách (§ 55 odsek 5.) je možné za súhlas používateľa s ukladaním cookies považovať aj príslušné nastavenie webového prehliadača, umožňujúce ich ukladanie do pamäte koncového zariadenia.

 
Čo sú to cookies?
 
Cookies sú malé, neškodné textové súbory ukladané webovou stránkou do vášho počítača alebo iného zariadenia na prehliadanie internetu.
 
Aké cookies používa tento web?
 
  • Cookies služby Google Analytics = zhromažďujú anonymné štatistické údaje o tom, ako návštevníci www.forexrebel.net používajú tieto stránky. Tieto údaje slúžia k analýze počtu návštevníkov stránok, ktoré podstránky webu www.forexrebel.net navštívili, aké používajú zariadenie, typ prehliadača, IP adresu v anonymizovanej podobe a pod. Tento web požíva cookies aj na reklamné účely (Google AdWords) a remarketing = pomáhajú vyhodnocovať a zobrazovať relevantnú reklamu návštevníkom www.forexrebel.net po ich odchode z týchto stránok. Takéto reklamy sa môžu zobrazovať napríklad vo výsledkoch vyhľadávania v Google a/alebo na rôznych webových stránkach používajúcich reklamný program AdSense. Prečítajte si viac informácií o tom, ako spoločnosť Google používa v inzercii súbory cookies a Pravidlá ochrany osobných údajov spoločnosti Google.
 
Ako zablokovať alebo odstrániť cookies?
 
Cookies služby Google Analytics môžete odmietnuť nainštalovaním a spustením pluginu Google Analytics Opt-on Browser Add-on, navrhnutého pre internetové prehliadače Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox a Safari. Ak máte svoj Google účet, môžete odmietnuť sledovanie prostredníctvom Google Analytics vrátane remarketingu na stránke Nastavenie reklám Google (Ads Settings) dolu, v položke Opt-Out Settings.

V každom modernom internetovom prehliadači máte možnosť použiť tzv. režim inkognito (pri ktorom sa neukladajú žiadne cookies) alebo zakázať javascript. Ukladanie cookies (a histórie prehliadania) si môžete vo vašom prehliadači zakázať, alebo pravidelne vymazávať priamo z nastavení prehliadača, prípadne pomocou bezplatného softvéru ako je napríklad CCleaner. Tzv. FLASH cookies (ktoré www.forexrebel.net nepoužíva) si môžete zobraziť a vymazať na špeciálnej stránke spoločnosti Adobe Systems Incorporated.

Viac informácií o správe cookies pre konkrétne prehliadače:

 

Neposkytujeme vaše údaje tretím stranám

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí nám asistujú pri vytváraní web stránok, spolupracujú na našich projektoch a obsluhujú vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s úchovávaním vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné.

Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciam je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

Možnosť odhlásenia

Vaše osobné údaje používame k tomu, aby sme vás mohli informovať o našich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s príjmaním týchto informácií nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme vaše údaje zablokovali.

Z odberu emilových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v emaily, prípadne nám spätne napísať, že si už emaily neprajete dostávať a my vás odhlásime.

Zmeny v podmienkach o ochrane osobných údajov

Ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke.

Tieto podmienky sú platné od 1.6.2015

 

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo podnety, napíšte nám.

RIFM, s.r.o.
Miestneho priemyslu 561
029 01 Námestovo
Slovakia

Web: www.forexrebel.net, www.forexrebel.sk, www.forexrebel.cz, www.forexrebel.eu

Email: forexrebel@forexrebel.net